رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان، از برگزاری جلسه با کارشناسان امین اموال و کارشناسان رابط اداره خیرین سلامت و سازمانهای مردم نهاد به منظور پلاک کوبی همه اموال اهدائی خیرین سلامت در سطوح مختلف دانشگاه علوم پزشکی، خبر داد.
رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان، از برگزاری جلسه با کارشناسان امین اموال و کارشناسان رابط اداره خیرین سلامت و سازمانهای مردم نهاد به منظور پلاک کوبی همه اموال اهدائی خیرین سلامت در سطوح مختلف دانشگاه علوم پزشکی، خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه، رئیس این مرکز، ضمن اشاره به ضرورت پلاک کوبی و شناسنامهدار شدن اموال اهدایی خیرین سلامت، بیان داشت: در سطح واحد های زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی از بیمارستان ها گرفته تا مراکز بهداشتی، اموالی وجود دارد که هنوز به طور دقیق شناسایی نشده اند و وظیفه اداره خیرین سلامت است که با همکاری کارشناسان امین اموال و کارشناسان رابط اداره سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت در سطح شهرستانها، به شناسایی و پلاک کوبی همه اموال منقول و غیر منقول اهدایی از سوی خیرین سلام ، بر اساس دستورالعمل ها اقدام نموده تا از بروز هرگونه اشتباه و یا سوء استفاده احتمالی جلوگیری به عمل آید.
دکتر علی موسوی زاده، ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص پلاک کوبی و انواع آن، تصریح کرد: پلاک کوبی قسمتی از مجموعه اقداماتی است که در جهت کنترل، ردیابی و نگهداری سوابق هر یک از اموال اهدایی منقول و غیرمنقول به منظور جلوگیری از هرگونه اشتباه یا سوء استفاده احتمالی از آنها انجام میشود.
رئیس مرکز سیاست گذاری سلامت دانشگاه، قوانین حاکم بر پلاک کوبی را تشریح کرد و گفت: در پروژههایی که حداقل ۳۰ درصد از منابع تکمیلی آن توسط خیر تأمین و به بهره برداری رسیده است می توان به نام خیر نامگذاری نمود و هرگونه تغییر نام آن بدون اجازه خیر و یا وارثشان امکانپذیر نمیباشد.
وی اضافه کرد: پروژههایی که کمتر از ۳۰ درصد از منابع تکمیلی آن توسط خیر تأمین شده است، در نام گذاری به تفاهمنامه فیمابین دانشگاه علوم پزشکی و خیرین استناد میگرد. همچنین،اموال وقفی قابلیت جابجایی و قابلیت تغییر کاربری ندارند.
دکتر موسوی زاده با اشاره به برخی اشکالات در تدوین تفاهمنامههای خیرساز، خاطر نشان کرد: هرگونه تفاهمنامه میبایست با اجازه و امضای رئیس دانشگاه و رئیس مرکز سیاست گذاری سلامت، مجوز واحد فنی و حقوقی دانشگاه و از کانال اداری خیرین سلامت و سازمانهای مردم نهاد مرکز سیاست گذاری سلامت عبور کند و هرگونه قراردادی که بار مالی و استخدامی برای دانشگاه ایجاد کند، خلاف قوانین است.
در ادامه هر یک از مدعوین به بیان نکته_نظرات خود پرداخته و در پایان مقرر گردید همه اموال اهدائی خیرین در سراسر استان توسط کارشناسان امین اموال و کارشناسان رابط اداره خیرین سلامت و سازمانهای مردم نهاد ظرف یکی دو هفته آینده پلاک گذاری شوند.
به گزارش وبدا، این جلسه با حضور دکتر علی موسوی زاده رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه، سعید نیکبخت رئیس اداره اموال دانشگاه، کارشناسان امین اموال و کارشناسان رابط اداره خیرین سلامت و سازمانهای مردم نهاد در شهرستانها و همچنین کارشناسان مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه در سالن جلسات معاونت درمان دانشگاه برگزار و در مورد پلاک گذاری اموال اهدایی خیرین با هدف جلوگیری از سوء استفادههای احتمالی، به گفتگو و تبادل نظر پرداختند.








